3CX heeft een score van 100% ontvangen!

Mar 11, 2022

3CX heeft een score van 100% ontvangen voor het waterdichte vermogen van het systeem om te voorzien in de behoeften van het moderne MKB tijdens de 2021 MKB Business & IT Partners Awards.

De redacties van WINMAG Pro en het ondernemersplatform Baaz beoordelen elk jaar software en hardware op zoek naar uitzonderlijke oplossingen voor het MKB. Dit jaar feliciteerden de experts 3CX met het ontwikkelen van een geavanceerd UC-systeem dat eenvoudig kan worden aangepast aan de behoeften van het MKB.

Gebruikers kunnen kiezen voor lokale installatie, de cloud of 3CX-hosting en het systeem gebruiken via webbrowser, mobiele toepassingen of de nieuwste native Windows Desktop App. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van de UC-oplossing is eindeloos.

Door traditionele functionaliteit te combineren met meer niche componenten “brengt 3CX alle communicatievormen samen”. Met opties zoals live chatCRM-integratie en FB-messaging krijgen grote en kleine bedrijven een voorsprong op de concurrentie en zijn ze voorbereid op de toekomst.

Nog belangrijker is dat deze functionaliteit niet vergrendeld zit achter dure abonnementen. 3CX biedt gratis volledige toegang tot alle functies tijdens het eerste proefjaar. Dat betekent dat elk bedrijf gebruik kan maken van een Standaard-, Pro- en Enterprise-abonnement zonder een fikse rekening aan het einde van de maand.